Share
Poftiți la teatru! Care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în acest weekend

Poftiți la teatru! Care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în acest weekend

În acest final de săptâmână, la Teatrului Municipal Baia Mare vor avea loc spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Sâmbătă, 09 ianuarie, de la ora 11.00, sunteți invitați la spectacolul ”O poveste de Crăciun”, creație colectivă a actorilor secției de păpuși. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute. Preț bilet: 7 lei.

Duminică, 10 ianuarie, de la ora 19.00, puteți vedea spectacolul ”Hai că nu e Cernobîl”, text și regie Norbert Boda. Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 80 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

„Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse vă rugăm să rămâneți acasă!”, atrag atenția repezentanții instituției de cultură.

Lasă un comentariu