Share
Picturile realizate în Tabăra Internațională „Culori Unite în Maramureș”, prezentate la Galeria de Artă UAP

Picturile realizate în Tabăra Internațională „Culori Unite în Maramureș”, prezentate la Galeria de Artă UAP

Joi, 14 noiembrie, de la ora 17:00, la Galeria de Artă UAP Baia Mare (bd. București, nr. 6) va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Culori Unite în Maramureș”. Pe simeze vor fi expuse lucrări realizate de 20 de artiști din opt țări.

„De nouă ani, în luna lui Răpciune, zeci de artiști, din zeci de țări europene, se întâlnesc în Maramureș, pe malul celui mai mare lac sărat din Ocna Șugatag, pentru a participa la Tabăra Internațională de Pictură «Culori Unite în Maramureș». La ediția din septembrie 2019 a taberei s-au adunat 20 de artiști din opt țări. Ce au făcut aceștia pe parcursul celor opt zile petrecute acolo, în ce culori, în ce lumină și sub ce forme au văzut Maramureșul, se poate afla în expoziția care se va vernisa joi, 14 noiembrie. Pentru a da gust culorilor, la vernisaj va avea loc și un moment culinar organizat de Stefano Celia, director de imagine, fotograf și, de curând, concurent la «Chefi la cuțite»”, precizează organizatorii.

Expun: Stefano Celia (Italia), Rita Pranca (Letonia), Mariana Moraru (Republica Moldova), Marek Burdzy, Tadeusz Marszalek, Annya Siek, Tereza Siek (Polonia), Ioan Muntean,  Adryan Prykop, Iza Tărțan, Rodica Balaj Tărțan (România), Angalosssy Sandor,  Kuzma Boris,  Chebykin Andry, Alina Modyrka, Nicoară Vlad, Selevitsky Iuriy, Pavlynskyn Volodymyr (Ucraina), Arany Sandor, Csak Laszlo, Madarossy Gyorgy Tamas (Ungaria).

Lasă un comentariu