Share
Personajele din animația ”Frozen” se întâlnesc cu copiii din Baia Mare

Personajele din animația ”Frozen” se întâlnesc cu copiii din Baia Mare

Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 17.00, la ATP Tech Centre Baia Mare, trupa Golden Party adaptează îndrăgita animație ”Frozen”, într-un spectacol muzical superb care aduce în fața copiilor acțiunea și personajele filmului. Scenariul și regia aparțin Sabinei Arsenie, muzica – lui Gabriel Arsenie, iar coregrafia e semnată de Rareș Velea. Astfel, copiii pot cunoaște pe viu personajele  – Regina, Prințesa, Omul de Zăpadă, Renul, Prințul –  ce-și continuă aventura în noua serie”Frozen”, recent lansată.

Accesul minorilor (0-18 ani) e permis doar dacă sunt însoțiti de minim un adult (părinte sau tutore legal). Toți participanții la spectacol – adulți și copii –  trebuie să cumpere bilet, doar cei cu vârsta până în 18 luni au acces gratuit, dar nu au loc asigurat.  Accesul în sală se face cu aproximativ 25 de minute înainte de începerea spectacolului. Persoanele care ajung dupa începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile, dar se vor putea așeza pe scaunele rămase libere.

Spectacol durează 60 de munute și se adresează în special preșcolarilor (2-7 ani) și școlarilor (8-12 ani). Filmarea și fotografierea sunt permise.

Biletele pentru ””Peripețiile din Regatul de Gheață” costă 60 de lei (cele Standard) și 100 de lei (cele VIP). Biletul Standard (rândurile 6-20) include întâlnirea cu personajele pe scenă, de la finalul show-ului și  al sedinței foto (de aproximativ 30 de minute, dar care nu asigură și printarea pozelor), ședință la care au acces doar posesorii de bilete VIP.

Biletele se pot achiziționa numai de aici.

Lasă un comentariu