Share
Atelierul pentru părinți ”Eu și adolescentul din casă”

Atelierul pentru părinți ”Eu și adolescentul din casă”

Vineri, 28 februarie, de la ora 18.00, Reverie – Eixir Maison va găzdui un atelier pentru părinți – „Eu și adolescentul din casă” – invitată fiind Diana Sabo, președinta Asociației DEIS din Baia Mare, vice-președintele FONT – Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, lucrător de tineret și formator. Manifestarea este dedicată părinților de adolescenți și preadolescenți.

Înscrieri se pot face aici  sau la numărul 0771 480 657, între orele 12:00 și 19:00. Donația recomandată pentru participarea la eveniment este de 50 de lei/părinte. Aceasta include un ceai din partea organizatorilor. Banii strânși din donații susțin activitățile oferite de Asociația DEIS tinerilor.

“Când adolescența intră în relația ta cu copilul tău, lucrurile pot foarte ușor să meargă… foarte prost. E ca și cum comunicarea dintre voi are noi reguli și se schimbă în fiecare zi. Și odată cu ele se schimbă și nevoile de ambele părți. Dacă simți nevoia să vorbești deschis despre asta și să găsești soluții împreună cu oameni care trec prin experiențe similare te invităm la atelierul pentru părinți”, spun organizatorii.

Lasă un comentariu