Share
Concert caritabil pentru o adolescentă bolnavă din Sighet

Concert caritabil pentru o adolescentă bolnavă din Sighet

”Mă numesc Dalia și sunt elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighet. Am terminat Școala Gimnazială ”Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” cu media generală 9,50 pe ultimii patru ani. Sunt singură la părinți. Mama este pensionară, tata se pensionează și el de boală. Doresc să trăiesc și visez să am o copilărie și o viață normală. Să pot merge pe picioarele mele. Am fost diagnosticată cu tulburare de dezvoltare motorie – nici nu știu dacă toate disgnosticele cu nume ciudate vă spun ceva, dar le înșir: scolioză lombară sinistroconvexă secundară – neuromusculară, amiotrofie spinală Weernig – Hofmann Tip II și deficit sever de ortostatism și de mers. Cert e că trebuie să trec prin mai multe operații, iar costurile sunt foarte ridicate, peste posibilitățile părinților mei. Vă mulțumesc din suflet! Dumnezeu să vă binecuvânteze!” –  detaliază Dalia Borș.

În sprijinul ei, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 17.00, Sala „Monica Chifor” din cadrul Școlii de Muzică și Arte Sighetu Marmației va găzdui un concert caritabil dedicat Daliei Borș (foto), o tânără în vârstă de 15 ani. Evenimentul este organizat de Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România, împreună cu Taraful Rutenilor și Cenaclul Ecouri Tinere. Pentru informații suplimentare și obținerea invitațiilor de intrare la eveniment: 0755 306 820.

Cei care doresc să ofere ajutor Daliei o pot face donând în contul acesta: RO43BRDE250SV95777692500, deschis la BRD Sighet pe numele Borș Dalia Viorica.

Lasă un comentariu