Share
Ce spectacole se joacă în weekend la Teatrul Municipal Baia Mare

Ce spectacole se joacă în weekend la Teatrul Municipal Baia Mare

Iată ce spectacole se joacă în weekend la Teatrul Municipal Baia Mare: 

Sâmbătă dimineața (15 ianuarie), de la ora 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați la spectacolul ”Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, regia Traian Savinescu.

Din distribuție fac pac parte Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu.

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute. Preț bilet: 7 lei.

De la ora 19.00, pe scena teatrului se joacă spectacolul ”Povești din bucătărie”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban.

Din distribuție fac parte actorii Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă.  Durata: 90 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Duminică, 16 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve.

Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 80 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.

Lasă un comentariu