Share
Care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în această săptămână

Care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în această săptămână

Iată care este programul Teatrului Municipal Baia Mare în această săptămână:

Marți și miercuri, 19 și 20 octombrie, de la ora 17.00, publicul este invitat la spectacolul DEKAROOM, regia artistică Andrei Dinu și Raul Hotcaș, care propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru, o altfel de zi a ușilor  deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Din distribuție fac parte Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Izabela Tsujimoto.

Durata: 120 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul GULLIVER ÎN ȚARA PĂPUȘILOR de I. Penev, regia Eugen Câmpeanu și Aurel Bălăneanu.

Din distribuție fac parte actorii Camelia Strat, Iulian Bulancea, Liliana Voș, Vlad Crișan, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 de minute. Preț bilet: 7 lei.

Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 19.00, are loc o nouă reprezentație a spectacolului de improvizație IMPROJOKER, regia artistică Mihaela Sîrbu.

Vor improviza Andrei Dinu, Alexandra Vanci, Eduard Bîndiu, Mircea Gligor, Alex Macavei și Petru Damșa.

Spectacolul se va juca în sala mare a Teatrului Municipal. Durata: 75 minute (fără pauză). Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Duminică, 24 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul NEVROZELE SEXUALE ALE PĂRINȚILOR NOȘTRI de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve.

Din distribuție fac parte Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

Spectacolul se joacă în sala mare.  Durata: 80 minute. Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.

Lasă un comentariu