Share
A V-a ediție a Conferinței “Medicina de urgență azi”

A V-a ediție a Conferinței “Medicina de urgență azi”

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie, în județul nostru se va desfășura a V-a ediție a Conferinței “Medicina de urgență azi” și va reuni reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă din întreaga țară. Întâlnirile vor avea loc la Hotel Romanița din Recea, precum și la Spitalul Județean Baia Mare.

Evenimentul va debuta joi, 30 ianuarie, cu lucrări științifice și se va termina cu un exercițiu de salvare la barajul Firiza. Pentru cea de-a doua zi a manifestării s-au pregătit o serie de expuneri despre ceea ce inseamnă situațiile de urgență, acestea fiind prezentate de personalități din domeniu. Lucrările Conferinței vor continua în 1 și 2 februarie, fiind adresate, în principal, personalului medical, paramedical, pompierilor și salvamontiștilor.

Manifestarea este organizată de Asociația “Prietenii Spitalului”, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, SMURD Maramureș, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș și Serviciul Public Judetean Salvamont Maramureș.

Programul complet și  tot timpul actualizat îl găsiți aici.

 

 

Lasă un comentariu