Concertul caritabil de colinde și muzică clasică „Poveste de iarnă” va avea loc la Biserica Greco-Catolică „Sfânta Cruce” din Baia Mare - 21 minute în urmă
Performanță pentru România la karting, la Rotax Max Challenge Grand Finals - 1 oră în urmă
„Elev informat” – o campanie despre drepturi, responsabilitate și implicare civică în școli și licee - 2 ore în urmă
„Crăciun la Atelier” – expoziție cu vânzare de produse handmade, în Baia Mare - 3 ore în urmă
Prognoză meteo Maramureș–13 decembrie 2025 - 12 ore în urmă
Lăpușencele au lansat colinda „Sărbătorile ne-adună” - 14 ore în urmă
România, la UEFA eEURO 2025 - 15 ore în urmă
Sunteți invitați la spectacolul de teatru „Spărgătorul de nuci”! - 15 ore în urmă
Patrula Școlară s-a alăturat polițiștilor și în prag de sărbători - 16 ore în urmă
Slujire arhierească la Seminarul Teologic Ortodox Baia Mare - 16 ore în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA










