Share
Asociația Filantropică ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare: Pachete alimentare și de igienă dăruite beneficiarilor serviciilor de asistență socială (FOTO)

Asociația Filantropică ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Baia Mare: Pachete alimentare și de igienă dăruite beneficiarilor serviciilor de asistență socială (FOTO)

Este binecunoscut faptul că acțiunile cu caracter social au devenit o adevărată tradiție la Bisericuța de Lemn din centrul municipiului Baia Mare, indiferent de momentul din an.

Însă, este evident că, de sărbători, beneficiarii serviciilor de asistență socială au nevoie, mai mult ca oricând, de sprijinul binefăcătorilor lor, date fiind lipsurile cu care se confruntă.

Ca atare, nevoiașii aflați în evidențele Asociației Filantropice “Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, care funcționează pe lângă Parohia cu același patron spiritual sau Bisericuța de Lemn, așa cum este cunoscută în comunitate (președintele asociației este părintele paroh Vasile Fodoruț), au fost sprijiniți, din nou, cu ocazia marelui praznic al Învierii Domnului.

”Și în acest an, membrii Asociației Filantropice ”Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul” își îndeplinesc rolul de asistenți sociali, pregătind și distribuind peste 200 de pachete alimentare și de igienă beneficiarilor aflați în evidența asociației. Sperăm ca, prin aceste pachete, să aducem o bucurie celor care beneficiază de ele. În prag de sărbătoare, le mulțumim tuturor oamenilor cu suflet mare care, de-a lungul timpului, au făcut donații acestei asociații și au adus o bucurie celor aflați la necaz. Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot binele făcut, iar Sărbătoarea Învierii Domnului să vă umple sufletul de credință, liniște și bucurii! Paste Fericit!”, au arătat reprezentanții Asociației Filantropice Sfântul Iosif Mărturisitorul din Baia Mare.

Totuși, nu a fost singura acțiune cu caracter social derulată de Asociația Filantropică ce funcționează pe lângă Bisericuța de Lemn din Baia Mare. ”Pe parcursul a două săptămâni, în cadrul proiectului ”Chioar-unitate în diversitate”; ID Proiect:114852, partenerul 2 – Asociația Filantropică Sfantul Ierarh Iosif Mărturisitorul, a distribuit în jur de 400 de pachete sociale de subzistență alimentară pentru persoanele defavorizate incluse în grupul-țintă. Speram ca prin aceste pachete, acum, în pragul sarbatorilor pascale, să dăruim un strop de bucurie și de bine celor aflati în nevoie. Sărbători binecuvântate! ”, au punctat reprezentanții Asociației Filantropice Sfântul Iosif Mărturisitorul din Baia Mare.

C.Ț.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu