Share
Motiv de mândrie: O băimăreancă, printre cei 21 de tineri profesioniști în Drept selectați pentru programul Lideri pentru Justiție

Motiv de mândrie: O băimăreancă, printre cei 21 de tineri profesioniști în Drept selectați pentru programul Lideri pentru Justiție

Leaders for Justice Romania (Lideri pentru Justiție România) a anunțat numele celor 21 de tineri profesioniști în drept selectați să facă parte din generația 12 de participanți în program. Printre ei se află și băimăreanca Ioana Gherghel, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj (inclusiv studii de masterat) și, anterior, a Colegiului Național Gheorghe Șincai Baia Mare (promoția 2015).

Cei 21 de noi membri ai comunității sunt asistenți judiciari, avocați, consultanți juridici, grefieri, judecători, membri în ONG-uri, procurori sau studenți la drept din Brașov, București, Cluj-Napoca, Dej, Fălticeni, Galați, Gheorgheni, Ploiești și Timișoara.

“Bun venit în comunitatea Leaders for Justice România și mult succes Alina Bianca Poptile, Cristina Badea, Cristina Elena Martinescu, Andreea Popa, Andreea Ciortan, Ștefania Saulea, Măli Na Tebieș, Alexandra Dinu, Teodora Dubar, Eliza Tn, Magda Grigore, Ioana R. Gherghel, Gabriel Barbu, Lucian Gabriel Olaru, Mădălin Hurducaciu, Alex Sotropa, Horia Rădulescu, Cantemir Păcuraru, Andrei Gavrilovici, Radu Asproiu și Adrian Chiper!

Să facem binele împreună! Deși 2021 va fi un an atipic, programul nostru de leadership va fi la fel de intens cu sesiuni de training online și offline, o întâlnire anuală a comunității și multe evenimente interne dedicate membrilor, vizita de studiu de o săptămână în Germania, precum și implementarea propriilor proiecte pentru un sistem de justiție mai eficient și o societate mai bună”, au anunțat, oficial, reprezentanții Leaders for Justice Romania.

Lideri pentru Justiție este o comunitate de tineri juriști din România care reunește profesioniști din domenii variate ale dreptului și care încurajează dialogul și cooperararea între profesiile juridice. “Împreună suntem o echipă, o comunitate bazată pe valori comune, nu doar o rețea profesională. În cadrul Comunității Lideri pentru Justiție și a Asociației LiderJust ne însușim noi competențe și instrumente profesionale, luând parte la sesiuni de training specializate, workshopuri și dezbateri cu personalități din domeniul dreptului și domenii conexe. Facem schimb de idei și activăm în cadrul proiectelor pe care le concepem și le implementăm împreună” este descrierea Leaders for Justice Romania.

Realizările și cariera Ioanei Gherghel sunt încă o dovadă că Baia Mare și Maramureșul reușesc să aducă în față, la fiecare nouă generație, tineri de valoare excepțională, viitoare vârfuri în cele mai importante domenii profesionale.

Mult succes în continuare!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu