Share
Baia Mare intră în scenariul roșu!: A fost depășită incidența de 3 cazuri la mia de locuitori! Ce măsuri noi vor fi luate

Baia Mare intră în scenariul roșu!: A fost depășită incidența de 3 cazuri la mia de locuitori! Ce măsuri noi vor fi luate

Incidența cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, în Maramureș, este, astăzi de 1,98, însă, la nivelul municipiului Baia Mare, principalul „furnizor” de infectări este mult mai mare, așa cum am scris de multe ori. 

După ce a crescut progresiv în ultimele zile, iar ieri era de 2,91, astăzi a trecut pragul de 3. Asta înseamnă trecerea în scenariul roșu.

Ce presupune asta? Toate unitățile de învățământ vor intra în scenariul roșu, adică exclusiv online. Masca de protecție va fi obligatorie în toate spațiile deschise. În plus, localurile se vor închide, dar vor rămâne deschise terasele.

CJSU Maramureș urmează să anunțe, în mod oficial, noile măsuri, în cel mai scurt timp! Înainte de Baia Mare, în scenariul roșu au mai intrat Capitala, dar și Cluj Napoca și Zalău din Regiunea NV, respectiv orașe precum Târgu Mureș, Alba Iulia, Craiova sau Râmnicu Vâlcea. Vom reveni cu detalii!

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu