Share
Salvează o viață!: Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș va fi deschis sâmbătă! Exemplu pozitiv: o maramureșeancă a donat de trei ori plasmă convalescentă (FOTO)

Salvează o viață!: Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș va fi deschis sâmbătă! Exemplu pozitiv: o maramureșeancă a donat de trei ori plasmă convalescentă (FOTO)

Anunț important pentru locuitorii județului Maramureș. În data de 26 septembrie, Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Maramureș va fi din nou deschis într-o zi de sâmbătă (în mod normal, programul este de luni până vineri, însă instituția organizează, perioadic, astfel de acțiuni și sâmbăta) pentru cei care doresc să doneze sânge sau plasmă convalescentă, oferind, astfel, o șansă la viață celor aflați în suferință.

CTS Maramureș va fi deschis pentru donatori în intervalul orar 07.30 – 13.00. „Dacă aveți o stare de sănătate bună și vârsta cuprinsă între 18 – 60 de ani vă așteptăm la donare de sânge sau plasmă convalescentă! Sângele înseamnă viață! Donatorii de sânge salvează vieți! Oricând, oricare dintre noi putem avea nevoie de sânge. Donați sânge responsabil, donați sânge regulat pentru a reuși să oferim o șansă la viață tuturor maramureșenilor care necesită suport transfuzional!”, au arătat reprezentanții CTS Maramureș.

Iar pentru că este nevoie de exemple pozitive în această perioadă grea, conducerea CTS Maramureș a făcut public cazul unei maramureșence care s-a vindecat de COVID-19 și a donat de trei ori plasmă convalescentă, pentru a-i ajuta, astfel, pe cei care sunt infectați să se vindece la rândul lor. „Responsabilitate, implicare, generozitate maximă! În numele pacienților și al nostru personal vă mulțumim stimată Doamnă pentru a treia donare de plasmă convalescentă, efectuată prin procedura de plasmafereză! Bunăvoința dumneavoastră este impresionantă! Vă dorim sănătate și vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată! Sunteți unică în Maramureș! Apreciem enorm curajul și răspunsul dumneavoastră fără ezitare la rugămintea noastră de a mai dona”, au arătat reprezentanții CTS Maramureș.

 

 

 

 

Reprezentanții CTS Maramureș fac apel și altor persoane să doneze sânge și plasmă convalescentă. „În fiecare zi, avem nevoie de donatori, avem nevoie de sânge pentru pacienții maramureseni. Nu ezitați! Donarea este simplă, sigură și poate salva vieți!”, au explicat reprezentanții instituției. Sâmbătă este o șansă în plus.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu