Sighetu Marmației, loc de baraj pentru promovare - 3 minute în urmă
Simbolistica ramurilor de salcie de la Florii - 7 minute în urmă
Zeci de cadre didactice au participat la atelierele organizate în cadrul proiectului interjudețean „Tezaurul strămoșilor noștri – oameni, locuri, tradiții și obiceiuri” - 57 minute în urmă
Andra Ghețe, elevă în clasa a IV-a, și-a lansat volumul de versuri „Greierele nepoliticos” - 2 ore în urmă
Corul „Madrigal”, spectacol extraordinar la Catedrala Episcopală din Baia Mare - 2 ore în urmă
Tradiții, obiceiuri, port popular și artiști îndrăgiți – toate la Festivalul Satelor Maramureșene – Paști în Maramureș - 3 ore în urmă
În Vișeu de Sus va avea loc concertul de pricesne „Duminica, la Florii” - 4 ore în urmă
Elevii din Maramureș, pe podium la Olimpiada Națională de Fizică - 15 ore în urmă
Concert de pricesne în Vișeu de Jos - 17 ore în urmă
Mihaela Maria Firisar, o maramureșeancă talentată care visează să cânte pe marile scene ale lumii; „Pentru mine, muzica este totul” - 17 ore în urmă
Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC
Până în 31 martie se suspendă și cursurile Secției ”Școala Populare de Artă” din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan”. Perioada poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.
Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.
Societatea comercială Drumuri-Poduri S.A. va suspenda, începând din 16 martie, activitatea cantinei din incita Palatului Administrativ, până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mesele destinate servirii meniului zilnic.