Share
Violeta Diana Vele din Vălenii Lăpușului, premiul I la Concursul interjudețean „Muzica pentru toți”

Violeta Diana Vele din Vălenii Lăpușului, premiul I la Concursul interjudețean „Muzica pentru toți”

Recent, în Baia Mare s-a desfășurat cea de-a X-a ediție a concursului interjudețean „Muzica pentru toți”, competiție care a reunit foarte mulți copii talentați.

Printre cei premiați s-a regăsit și Violeta Diana Vele (10 ani). Acesta a obținut, la categoria folclor, premiul I cu 97 de puncte din 100.

Violeta este din Vălenii Lăpușului și învață la Școala Gimnazială Coroieni, coordonată fiind de învățătoarea Ioana Bizo. De asemenea, face parte din Asociația cultural-educativă „Tradiții Lăpușene”, unde este coordonată și de prof. de canto Viorica Costenar.

Prin pasiune, har și dar dăruite de la Dumnezeu, și, bineînțeles, prin munca depusă, acesta este doar unul dintre multe alte premii obținute până acum.

Deși tânăra se regăsește, în primul rând, în pricesne și doine, ea emană bucurie și prin folclor, în urmă cu un an începând să facă și canto popular. Precizăm că Violeta cântă la Mănăstirea „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanu” Dealu Mare, iar pasiunea aceasta pentru muzică i-a fost descoperită de la grădiniță.

O felicităm și îi dorim mult succes în continuare!

L.C.H.

Citește și

Cine a obținut Premiul I – Excelență la Concursul Intrejudețean „Muzica pentru toți”, desfășurat în Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu