Share
Talent: Maramureșeanul Denis Cupșe a fost premiat în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu” (FOTO)

Talent: Maramureșeanul Denis Cupșe a fost premiat în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu” (FOTO)

Recent, în Târgoviște s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a Festivalul-Concurs Național „Ion Dolănescu”, care a reunit numeroși tineri talentați din întreaga țară.

Printre aceștia s-a regăsit și tânărul maramureșean Denis Cupșe, care a venit acasă cu Premiul Fundației „Ion Dolănescu”.

Denis are 20 de ani, este din comuna Recea, iar pasiunea pentru muzică o are de mic copil.

„La vârsta de 6 ani doamna mea educatoare, Geta Gâlcă, m-a descoperit la grădiniță. Am participat la mai multe festivaluri unde am avut și succes, și eșecuri.

La acest festival am avut deosebita onoarea de a cânta alături de maestrul Nicolae Botgros și lăutarii din Chișinău, în gala laureaților, iar în concurs alături de orchestra Chindia, condusă de dirijorul Ionuț Dumitrescu. Am obținut premiul Fundației „Ion Dolănescu”, constând într-un sejur de 5 zile în Mamaia.

Acest premiu este considerat al doilea trofeu al festivalului. Le multumesc tuturor celor care au încredere în mine și în special părinților, care mă susțin necondiționat” – a declarat Denis.

Îl felicităm și noi și îi urăm mult succes pe acest drum frumos al muzicii!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu