Share
Mara Pop a câștigat titlul Miss Universitaria

Mara Pop a câștigat titlul Miss Universitaria

Joi, 18 ianuarie, la Teatrul Municipal Baia Mare s-a scris povestea Miss Universitaria, ediția a 13-a.

Evenimentul și-a propus să poarte publicul într-o călătorie prin timp, începând cu perioada anilor 20, aducându-i în fața cinematografiei din zilele noastre. Tema acestei ediții a fost Hollywood, deci, s-a promis un spectacol pe măsura așteptărilor.

Pe lângă momentele dedicate participantelor, evenimentul a fost completat și de câteva momente artistice surpriză, pregătite atât de echipa de organizare, cât și de echipa Teatrului Municipal Baia Mare. Pe scenă au urcat Romeo Cornelius, George Pop și Brianna Waltner, Dorin Griguță, Ema Dumitran, Intro Speech, Răzvan Pașca.

Concurentele din acest an au fost:

1. Benea Coralia – Facultatea de Științe, Informatică, anul 2

2. Dragoș Lisa – Facultatea de Științe, Informatică Economică, anul 2

3. Gherghel Alexandra Irina – Facultatea de Litere, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, anul 1

4. Goje Darianna Giorgia – Facultatea de Litere, Asistență Socială, anul 1

5. Grădinariu Denisa – Facultatea de Litere, Limba și literatură română și limba și literatura engleză, anul 3

6. Opriș Rozalia Simona – Facultatea de Litere, Limbi moderne aplicate – franceză, anul 1

7. Pașca Alexandra Ioana, Facultatea de Științe, Economia firmei, anul 2

8. Pop Mara Beatrice – Facultatea de Științe, Management, anul 1.

Fiecare participantă a trebuit să arate prin intermediul probelor de dans, originalitate, teatru, cultură generală și defilare, că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria. În cele din urmă, juriul a hotărât! Miss Originalitate a devenit Coralia Benea. Miss Popularitate este Denisa Grădinariu. Iar marele premiu a fost desemnată Mara Pop.

După eveniment, distracția a continuat cu un after party la Club Pasha, invitatul special fiind YNY Sebi.

”Miss Universitaria! Un vis împlinit, un vis la care am muncit mult, un vis care nu s ar fi împlinit fără ajutorul vostru, al tuturor, al fiecăruia în parte , băieții de la actorie care au stat pe capul nostru până ne-a ieșit exact cum trebuia, George care la fiecare antrenament la dans ne punea să facem și de câte 10 ori un dans ca să ne iasă la fiecare foarte bine, organizatorii care s-au gândit la toate detaliile, chiar și cele mai mici, dar și voluntarii care au făcut recuzită și s-au ocupat de noi în spate extraordinar. A fost un proiect frumos, foarte bine organizat, am legat prietenii foarte frumoase și să sperăm ca vor rămâne și după încheierea acestui proiect exact la fel”, arată pentru DirectMM.ro Mara Pop, câștigătoarea ediției a 13-a a Miss Universitaria.

”A fost o experiență de neuitat! Am ales să particip la Miss Universitaria fără vreun plan, nu am dorit neapărat un câștig. Sincer, după părerea mea, toate suntem câștigătoare, pentru că toate am ajuns în același punct și toate am muncit cot la cot! A fost muncă, dar și plăcere și vreau să știe toată lumea că noi nu am fi putut străluci fără ajutorul echipei. Au stat zi și noapte alături de noi și ne-au ajutat cu tot ceea ce au putut! Mi-a plăcut foarte mult faptul că noi, fetele, am fost unite, ne-am împrietenit și cel mai important nu am avut niciodată vreun conflict! O experiență benefică sufletului, m-a ajutat sa descopăr lucruri noi la mine și totodată să ies din zona de confort!”, spune Denisa Grădinariu, Miss Popularitate.

„A fost o experiență de neuitat în care am legat multe prietenii noi, am reușit să ies din zona de confort și să trec peste tracul meu de scenă. Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să particip și sper să mai am oportunitatea să mă implic și în alte proiecte LSPV!”, precizează și Coralia Benea, Miss Originalitate.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Tomșa irina

    Felicitări Mara, felicitări tuturor concurenților ,mult succes și noroc in continuare! Să fiți mereu sănătoase,fericite și iubite Doamne ajută!

    Răspunde

Lasă un comentariu