PS Părinte Iustin: „Lumina din Noaptea Învierii se revarsă, mângâietor și vindecător, peste sufletul, inima, mintea și conștiința noastră, ca un dar venit de Sus să lumineze întunericul acestei lumi” - 6 minute în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: Nu mai privim la moarte, pe pământ, ci spre Învierea lui Hristos! - 49 minute în urmă
Spectacol pentru copii: Cântece cu ketchup - 4 ore în urmă
Seară muzicală alături de Cvartetul Euroart și soprana Mihaela Hotea - 6 ore în urmă
Casa din Piața Gorki – proză de Marian Ilea (XII) - 7 ore în urmă
Lecții de orientare sportivă pentru elevii băimăreni - 7 ore în urmă
Studenții la filosofie de la Centrul Universitar Nord Baia Mare vor participa la un masterclass alături de filosoful Ion Papuc - 8 ore în urmă
După ani de așteptare, gigantul retailer german Aldi face primul pas concret spre România - 8 ore în urmă
CSM Sighet și-a surclasat adversara în deplasare - 9 ore în urmă
Măsuri luate de ISU pentru sărbători în siguranță - 9 ore în urmă
La Teatrul de Vară: A III-a ediție a Festivalului Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”
În 19 și 20 septembrie, de la ora 15.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare (str. Dealul Florilor, nr.1) va avea loc cea de-a III-a ediție a Festivalului Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”.
Invitat special este Oana Bozga Pintea, iar Adrian Cristea va susține un recital la vioară. De asemenea, în fața publicului va evolua Rareș Pop, câștigătorul ediției a II-a.
Manifestarea se desfășoară cu participarea extraordinară a corpului de balet și a orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.
Evenimentul este organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, iar costul unui bilet este 10 lei.
„Convinși fiind de faptul că folclorul nu este numai divertisment, că prin folclor se poate face educaţie şi informare, ne propunem să continuăm demersal nostru cultural – artistic prin organizarea de festivaluri concurs pentru tineri și copii.
Ne adresăm publicului tânăr, elevilor şi studenţilor de azi, care, deşi crescuţi pe “asfalt” şi obişnuiţi cu ritmurile moderne, trebuie să afle şi din spectacolelel și activitățile Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” că Eminescu, Enescu, Grigorescu strălucesc între marile lumini ale lumii, pentru că întreaga lor creaţie îşi trage seva din comorile de artă tradițională şi din înţelepciunea culturii populare”, precizează organizatorii.