Share
La Teatrul de Vară: A III-a ediție a Festivalului Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”

La Teatrul de Vară: A III-a ediție a Festivalului Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”

În 19 și 20 septembrie, de la ora 15.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare (str. Dealul Florilor, nr.1) va avea loc cea de-a III-a ediție a Festivalului Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”.

Invitat special este Oana Bozga Pintea, iar Adrian Cristea va susține un recital la vioară. De asemenea, în fața publicului va evolua Rareș Pop, câștigătorul ediției a II-a.

Manifestarea se desfășoară cu participarea extraordinară a corpului de balet și a orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.

Evenimentul este organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, iar costul unui bilet este 10 lei.

„Convinși fiind de faptul că folclorul nu este numai divertisment, că prin folclor se poate face educaţie şi informare, ne propunem să continuăm demersal nostru cultural – artistic prin organizarea de festivaluri concurs pentru tineri și copii.

Ne adresăm publicului tânăr, elevilor şi studenţilor de azi, care, deşi crescuţi pe “asfalt” şi obişnuiţi cu ritmurile moderne, trebuie să afle şi din spectacolelel și activitățile Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” că Eminescu, Enescu, Grigorescu strălucesc între marile lumini ale lumii, pentru că întreaga lor creaţie îşi trage seva din comorile de artă tradițională şi din înţelepciunea culturii populare”, precizează organizatorii.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu