Share
Georgiana Pătca și Alexandru Darolți sunt Miss și Mister la Colegiul Economic Baia Mare, ediția 2023/2024

Georgiana Pătca și Alexandru Darolți sunt Miss și Mister la Colegiul Economic Baia Mare, ediția 2023/2024

Vineri, 1 martie 2024, chiar de Mărțișor, a avut loc Balul Bobocilor la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

La întrecere au participat cei mai curajoși, ingenioși și frumoși boboci, care s-au întrecut într-o serie de probe, prin care și-au arătat carisma și abilitățile.

În urma probelor balului, juriul a hotărât. Titlurile de Miss și Mister Boboc Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” 2024 au fost acordate elevilor – Georgiana Pătca și Alexandru Darolți.

Georgiana Pătca, în vârstă de 17 ani, a captivat atenția colegilor cu frumusețea ei plină de grație și perspicacitatea de care a dat dovadă. În plus față de realizările sale școlare, Georgiana a devenit o prezență strălucitoare și pe terenul de fotbal, făcând parte din echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

”Echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare se mândrește cu Georgiana în rândurile sale, iar desemnarea ei drept Miss Boboc reprezintă o confirmare a faptului că frumusețea și talentul fac casă bună”, arată reprezentanții clubului băimărean.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu