Share
Maramureșeanul Vlad Man a obținut Marele Trofeu al Art Combat Festival; Ce premii importante a mai cucerit de-a lungul timpului (FOTO)

Maramureșeanul Vlad Man a obținut Marele Trofeu al Art Combat Festival; Ce premii importante a mai cucerit de-a lungul timpului (FOTO)

Am spus-o de nenumărate ori și o zicem din nou: Maramureșul are copii și tineri talentați, care ne fac mereu mândri de rezultatele lor. Un exemplu în acest sens este Vlad Man, pe care l-am „descoperit” de curând.

Acesta a participat luna trecută la Art Combat Festival, organizat la Vaslui, de unde n-a venit acasă cu mâna goală, ci cu Marele Trofeu al festivalului. A fost singurul participant cu media 10 pe linie, atât la pop românesc, cât şi la pop internaţional.

De-a lungul timpului, tânărul a reușit să cucerească și alte premii importante.

„Mă numesc Vlad Man, am 19 ani și locuiesc în Remetea Chioarului. Am început să studiez Musical Theater în urmă cu doi ani la școala de canto P.S Academy din Baia Mare, care este partener Broadway, oferind o experiență internațională, accentul fiind pus pe pregătire vocală, actorie, coregrafie și foarte multă dezvoltare personală.

Pe parcusul acestor doi ani lungi de pregătire intensivă (inclusiv în pandemie) am reușit să particip la numeroase festivaluri de muzică (atât naționale, cât și internaționale), câștigând nenumărate premii, printre care: Premiul de Excelență (Shine Arts Contest), Premiul I (Angel Voice International Festival Online Edition – Belgrad, Serbia), Trofeul Adolescent (Octombrie pe Portativ 2020), Trofeul Adolescent (Supervedete de Dragobete 2021) și Marele Trofeu al Festivalului Arts Combat Festival (15-16 Mai 2021).

Totodată, în decursul acestor doi ani am fost singurul român acceptat în proiectul The Prince of Egypt, The Musical, susținut de teatrul Dominion din Londra, Anglia.

Marele Trofeul al acestui festival am reușit să-l obțin fiind singurul participant cu media 10 pe linie la ambele categorii (pop românesc și pop internațional), aducând astfel Trofeul Festivalului din Vaslui la Baia Mare!”, a declarat, pentru DirectMM, Vlad Man.

Îl felicităm și îi dorim mult succes în continuare!

L.C.H.

 

2 Comentarii în această postare

 1. Denis Cristian

  Felicitări Vlaad!!💙✨

  Răspunde
 2. Felicitări. Vlad. Mult succes in continuare
  Multă baftă pe mai departe.
  Toate visele tale să devină realitate. Să o faci pe mămica ta ce-a mai fericită mamă din lume. Te îmbrățișez cu mult drag.Mult succes dragule 💝💝.

  Răspunde

Lasă un comentariu