Share
Maramureșeanca Raluca Covaci a ajuns în semifinala emisiunii Vedeta Populară de la TVR (FOTO ȘI VIDEO)

Maramureșeanca Raluca Covaci a ajuns în semifinala emisiunii Vedeta Populară de la TVR (FOTO ȘI VIDEO)

Duminică, 11 octombrie, tânăra Raluca Covaci (16 ani) a reprezentat județul nostru la emisiunea Vedeta Populară, care se desfășoară pe TVR1.

Vedeta Populară este un talent show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei urcă pe scenă şi evoluează în faţa unui juriu de specialişti – Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan.

Maramureșeanca s-a descurcat foarte bine, astfel că a reușit să ajungă în semifinală.

„Am participat la Concursul Vedeta Populară, concurs organizat de TVR. Concursul a avut loc în București, această etapă fiind realizată în luna martie. A fost o experiență unică, am participat doar cu speranța unei noi experiențe, șansa de a fi evaluată de un juriu de excepție, colaborarea mea cu o orchestra profesionistă și, bineînțeles colaborarea mea cu una dintre cele mai mari televiziuni din țară.

Mă bucur enorm că sunt câștigătoarea primei ediții din sezonul 5 al concursului și astfel prima semifinalistă! În concurs prima probă se bazează pe un cântec sau o doină; eu am ales să cânt doina “Mândră floare-i norocu” din repertoriul Titianei Mihali. La a doua probă am avut marea onoare de a cânta împreună cu Anghelina Timiș Lungu o piesa din repertoriul dumneaei  – “Inimă fără noroc”.

Au fost emoții, bucurie, lacrimi, extaz și suspans în același moment. Așadar ,ne vedem în semifinală!”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Raluca Covaci.

Tânăra artistă este elevă la Colegiul de Arte, precum și la Școala Populară de Artă din Baia Mare, iar de-a lungul timpului a participat la numeroase festivaluri și concursuri, unde a obținut premii importante.

L.C.H.

 

Lasă un comentariu