Share
Maramureșeanca Patricia Moldovan a cucerit Marele Premiu la secțiunea „muzică populară” a Concursului „Armoniile Copilăriei”

Maramureșeanca Patricia Moldovan a cucerit Marele Premiu la secțiunea „muzică populară” a Concursului „Armoniile Copilăriei”

În perioada 31 mai – 1 iunie, în mediul online s-a desfășurat Concursul de interpretare vocală „Armoniile Copilăriei”. Competiția a fost strânsă, au participat numeroși concurenți din toată țara, iar în final, la secțiunea „muzică populară”, Marele Premiu a fost câștigat de maramureșeanca Patricia Moldovan, elevă a Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare.

„Au fost sute de concurenți din toată țara și s-a jurizat în direct, online, de către cinci oameni cunoscuți din lumea muzicală. Eu am participat cu o doină și cu melodia Victoriei Darvai – Câte frunze îs în nuc – reprezentând, astfel, Maramureșul istoric.

De-a lungul timpului, am mai câștigat diferite concursuri, cel mai important fiind Festivalul Concurs LIRA, unde am luat Marele Premiu, în 2019. Precizez că fac canto cu Diana Cârlig, Mihăiță Chiș și, mai nou, colaborez cu Ansamblul Transilvania, prin prof. Monica Șandor (cu care mă pregatesc suplimentar)”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Patricia Moldovan.

O felicităm și noi pe această tânără maramureșeancă și îi dorim mult succes în continuare! Ca să vă convingeți cât e de talentată, vă invităm să vizionați primul ei videoclip.

Lasă un comentariu