Share
Maramureșeanca Damaris Tătar a câștigat locul II la concursul online «FrenchMania sur mon smartphone» (VIDEO)

Maramureșeanca Damaris Tătar a câștigat locul II la concursul online «FrenchMania sur mon smartphone» (VIDEO)

În urmă cu o lună vă povesteam despre Damaris Tătar, o adolescentă talentată, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, care participa la concursul online «FrenchMania sur mon smartphone». Avea nevoie de like-uri pentru a ajunge în semifinala competiției. 

Acum anunțăm cu bucurie premiul II obținut în concurs. „După ce lumea m-a votat, primii 10 cu cele mai multe like-uri și vizualizări au intrat în semifinală. Eu m-am numărat printre ei. Nu mă așteptam deloc, având în vedere că au fost foarte mulți participanți talentați. În etapa semifinalei, cei 10 au trebuit să înregistreze altă melodie cu care să concureze, iar juriul urma să o evalueze. Melodia interpretată de mine a fost «Pas toi» și m-am clasa pe locul II”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Damaris Tătar.

Întrebată de unde moștenește acest talent și dacă a mai participat la concursuri de muzică de-a lungul timpului, tânăra maramureșeancă spune: „Anul trecut a fost prima dată când am participat tot la acest concurs, dar nu am trecut mai departe. Talentul l-am moștenit de la tatăl meu, de când sunt mică am intrat în contact cu muzica”.

Juriul concursul «FrenchMania sur mon smartphone» a fost alcătuit din Keo, Alexandra Ungureanu, Cornel Ion, Helene Roos și artistul francez Cali.

 

Lasă un comentariu