Share
Iulia Ioana Vlad a adus în Maramureș trofeul primei ediții a Festivalului-Concurs „Eu mi-s floarea florilor” (VIDEO)

Iulia Ioana Vlad a adus în Maramureș trofeul primei ediții a Festivalului-Concurs „Eu mi-s floarea florilor” (VIDEO)

Zilele acestea, în mediul online s-a desfășurat prima ediție a Concursului-Festival online „Eu mi-s floarea florilor”, organizat de interpreta de muzică populară Nicoleta Voica.

Din cei 80 de concurenți din toată țara înscriși în competiție au rămas doar 13 finaliști, printre care și câțiva din județul nostru. Premiile concurenților au fost stabilile în funcție de like-urile primite la cântecul interpretat.

Astfel, marele premiul a fost câștigat de maramureșeanca Iulia Ioana Vlad (13 ani). Potrivit organizatorilor, acesta constă în servicii de suport muzical și susținere artistică în valoare de 800 de euro, după cum urmează: patru ședinte de canto popular cu Nicoleta Voica, realizarea unei piese și înregistrarea ei, realizarea videoclipului piesei respective și un cadou special.

„Am adus trofeul primei ediții a Festivalului-Concurs „Eu mi-s floarea florilor”, organizat de doamna Nicoleta Voica, în Maramureșul nostru drag!

Cu acest deosebit prilej, doresc să vă mulțumesc dumneavoastră, prieteni, apropiați, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, care m-ați votat pe YouTube pe parcursul acestor săptămâni. Vă prețuiesc și vă iubesc!

De asemenea, le sunt recunoascătoare celor care mă îndrumă și îmi dau sfaturi, doamnei prof. Diana Cârlig, doamnei prof. Mihaela Bob-Zaiceanu și părintelui Adrian Dobreanu! Nu în ultimul rând, îi felicit pe toți cei 11 finaliști din țară alături de care am fost în competiție și le urez succes pe mai departe! Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, spune Iulia Ioana Vlad.

Noi o felicităm și de această dată și îi urăm mult succes! Iată piesa cu care Iulia a câștigat:

L.C.H.

Lasă un comentariu