Share
Cultură și la altitudine: La Refugiul „La Cărți ” din Parcul Național Munții Rodnei a fost amenajată o mică bibliotecă (GALERIE FOTO)

Cultură și la altitudine: La Refugiul „La Cărți ” din Parcul Național Munții Rodnei a fost amenajată o mică bibliotecă (GALERIE FOTO)

Iubitorii de drumeții montane se vor putea bucura de acum înainte nu doar de peisajele superbe, ci și de o lectură la altitudine.

Mai exact, dacă urcați în Munții Rodnei puteți poposi la Refugiul ”La Cărți”, unde, recent, a fost amenajată o mică bibliotecă. Aceasta conține peste 70 de reviste, ghiduri, volume de poezie, beletristică și hărți.

„Avem bucuria de a vă anunța că din 3 octombrie 2020 la Refugiul „La Cărți” din Parcul Național Munții Rodnei veți putea citi o carte.  Acest lucru este posibil prin Proiectul ‘EduCaB în Munți’, prin grija partenerilor noștri: România EduCaB, care este inițiatorul și organizatorul, precum și Centrul de Informare Turistică Borța, Decât o Revistă, Național Geographic România Descoperă Himalaya, Salvamont Borșa, Hai Pe Munte Iași ,TerraMont și Mihai Lupu, cărora le mulțumim pentru sprijin!”, precizează Administrația Parcului Național Munții Rodnei.

Locuri pentru citit ‘EduCaB în Munți’ sunt amenajate și  la cabanele Negoiu (Făgăraș), Mălăiești (Bucegi), Cuca (Iezer-Păpușa), Dochia (Ceahlău), Piatra Singuratică (Hășmașu Mare) și Gențiana (Retezat).

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu