Cupa României: CS Minaur Baia Mare va întâlni SCM Universitatea Craiova în deplasare - 22 minute în urmă
Pas decisiv pe scena politică: PSD a validat candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale - 26 minute în urmă
În Copalnic Mănăștur se organizează „Joc cu coșarcă” - 3 ore în urmă
Dialog strategic pentru viitorul industriei auto europene - 3 ore în urmă
Aducere aminte: Câșlegile de iarnă reprezentau cea mai favorabilă perioadă din an pentru organizarea nunților - 3 ore în urmă
Parohia Ortodoxă Română Vișeu – Valea Râului a găzduit un eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu - 3 ore în urmă
Caz de pestă porcină africană confirmat în Tămaia; Ce trebuie să știe locuitorii comunei - 4 ore în urmă
Au început preselecțiile pentru INSIEME Music Festival, ediția a II-a - 6 ore în urmă
Elevii au zi liberă de Unirea Principatelor Române - 7 ore în urmă
80 de litri de ulei uzat, colectat în campania „Un mediu sănătos începe de acasă” - 7 ore în urmă
Cultură și la altitudine: La Refugiul „La Cărți ” din Parcul Național Munții Rodnei a fost amenajată o mică bibliotecă (GALERIE FOTO)
Iubitorii de drumeții montane se vor putea bucura de acum înainte nu doar de peisajele superbe, ci și de o lectură la altitudine.
Mai exact, dacă urcați în Munții Rodnei puteți poposi la Refugiul ”La Cărți”, unde, recent, a fost amenajată o mică bibliotecă. Aceasta conține peste 70 de reviste, ghiduri, volume de poezie, beletristică și hărți.
„Avem bucuria de a vă anunța că din 3 octombrie 2020 la Refugiul „La Cărți” din Parcul Național Munții Rodnei veți putea citi o carte. Acest lucru este posibil prin Proiectul ‘EduCaB în Munți’, prin grija partenerilor noștri: România EduCaB, care este inițiatorul și organizatorul, precum și Centrul de Informare Turistică Borța, Decât o Revistă, Național Geographic România Descoperă Himalaya, Salvamont Borșa, Hai Pe Munte Iași ,TerraMont și Mihai Lupu, cărora le mulțumim pentru sprijin!”, precizează Administrația Parcului Național Munții Rodnei.
Locuri pentru citit ‘EduCaB în Munți’ sunt amenajate și la cabanele Negoiu (Făgăraș), Mălăiești (Bucegi), Cuca (Iezer-Păpușa), Dochia (Ceahlău), Piatra Singuratică (Hășmașu Mare) și Gențiana (Retezat).
L.C.H.