Share
Ziua Poliției: Biroul Investigații Criminale a câștigat la fotbal marele trofeu al polițiștilor maramureșeni din acest an

Ziua Poliției: Biroul Investigații Criminale a câștigat la fotbal marele trofeu al polițiștilor maramureșeni din acest an

Sportul te învață să ai caracter, să joci după reguli, să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi, te învață ce este viața.

Activitățile premergătoare Zilei Poliției continuă. Pe parcursul a două zile, 13 respectiv 14 martie, fotbalul i-a adus împreună pe polițiștii pasionați de acest sport. Mai multe echipe de fotbal formate din polițiști maramureșeni au luat parte la manifestarea sportivă.

Fairplay-ul nu a lipsit, iar toți cei prezenți s-au bucurat de puțină mișcare și voie bună, fiecare sport practicat având de fapt o importanță și motivație în dezvoltarea diferitelor abilități. Pentru jucătorii participanți, fotbalul este o pasiune pe care o manifestă constant în timpul liber și care îi ajută la creșterea rezistenței fizice, îmbunătățirea reflexelor, a vitezei de reacție și antrenarea muncii în echipă.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Biroul Investigații Criminale Baia Mare, pe locul doi s-a clasat Serviciul de Ordine Publică, iar pe locul trei Poliția Vișeu de Sus. Echipele au fost premiate cu diplome și medalii dar, așa cum spun marii sportivi, partea preferată dintr-un meci constă în oportunitatea de a juca, arată reprezentanții IPJ Maramureș. Activitatea a fost realizată cu sprijinul Clubului Sportiv Dinamo Maramureș și Sindicatului Europol, reprezentați de Horațiu Damian și Pop Ionuț.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu