Share
Stephane Plantin – CS Minaur: „Contractul meu e valabil și pentru sezonul viitor”

Stephane Plantin – CS Minaur: „Contractul meu e valabil și pentru sezonul viitor”

Continuăm să aflăm de la alte cluburi sau din surse independente, mai mult sau mai puțin credibile, care sunt jucătorii care pleacă de la echipele de handbal ale CS Minaur.

După Adi Țenghea și Vojislav Brajovic, confirmați de CSM Făgăraș pe lista de transferuri, Gloria Bistrița ne anunță la rândul ei revenirea la vatră a portarului Ana Maria Măzăreanu. În continuare nici un cuvânt din partea clubului băimărean. La fel ca și la sfârșitul lunii martie, când Sylwia Lisewska era anunțată ca transferată la Măgura Cisnădie de agenția care o reprezintă. Așteptăm anunțurile de la CSM Slatina pentru Shteriova și Cîrstea sau de prin Ungaria pentru Larisa Tămaș sau Camelia Hotea. Anunțuri referitoare la soarta handbaliștilor băimăreni mai pot veni și de pe la Potaissa Turda sau Dobrogea Sud Constanța sau cine știe de prin care alte zări.

Stephane Plantin: „Sper să ne vedem cât mai curând”

Până atunci însă sau până la o mult așteptată conferință de presă în Sala Europa, DirectMM a reușit să îl contacteze pe Stephane Plantin, pentru a clarifica dacă e adevărat ce se zvonește referitor la plecarea sa de la Minaur. Acesta nu a dorit să facă referire la vreo posibilă propunere de reziliere a contractului său venită dinspre CS Minaur, menționând: „Am fost informat despre aceste zvonuri de către mai mulți cunoscuți din Baia Mare. Am citit și articolele apărute. În ceea ce mă privește, contractul meu cu Minaur e valabil și pentru sezonul viitor. Conducerea clubului a transmis agentului meu că e satisfăcută de munca mea și își dorește să continuăm colaborarea. Acum suntem în faza în care agentul meu și conducerea clubului poartă o comunicare oficială. Rămâne ca clubul să confirme sau nu această informație. Transmit suporterilor toate cele bune și sper să ne vedem cât mai curând.”

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu