Share
Maramureșeanca  Jennifer Nagy Remetean a adus naționalei României două medalii de aur la schi alpin

Maramureșeanca Jennifer Nagy Remetean a adus naționalei României două medalii de aur la schi alpin

La Poiana Brașov, peste 100 de sportivi din  Austria, Bulgaria, Ungaria, Franța, Grecia, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Liban și România. participă la FIS Children Trophy 2020,  competiție înscrisă în calendarul Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS) până în 2022 (inclusiv)

CSS Baia Sprie e reprezentat de CSȘ Baia Sprie este reprezentată în această competiție și de Jennifer Nagy Remetean (Under 14), Răzvan Toma  (Under 14) și Alexandru Horga – (Under 16), precum și de Sebastian Selejan, care este și antrenorul lotului național de schi alpin. Și deja a câștigat două medalii de aur prin Jennifer Nagy Remetean. Ieri a câștigat la categoria ei de vârstă proba de slalom uriaș, iar astăzi 13 februarie, a recidivat, în proba sa preferată – slalomul special. De menționat că medaliile de aur nu intră doar în contul clubului din Baia Sprie, ci în contul România. Asta ca să realizăm pe deplin valoarea performanței. Desigur, nu e întâmplător faptul că  sportiva e pregătită și la club și la națională de antrenorul Sebastian Selejan De performanțele ei e mândră și  directoarea  prof. drd. Andreea Toma; de fapt, toți maramureșenii.

Foto: CSS Baia Sprie

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


3 Comentarii în această postare

  1. BADEA TRAIAN

    Felicitari BAIA SPRIE -in primul rind, un orasel mic si iata ca vine cu surprize, chiar daca ele sunt la U’14 !!!
    In al doilea rind felicitari din suflet pentru familia fetei, antrenor, director de club si toti cei implicati in fenomen.
    BRAVO !!!

    Răspunde
  2. Felicitări și succes Incontinuare

    Răspunde
  1. […] Maramureșeanca Jennifer Nagy Remetean a adus naționalei României două medalii de aur la schi alp… […]

Lasă un comentariu