Share
Reguli privind accesul la gala Dynamite Fighting Show 12

Reguli privind accesul la gala Dynamite Fighting Show 12

Accesul publicului la gala Dynamite Fighting Show 12 – Luptă tare în Baia Mare, care va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană, se va face de la ora 18:00, respectând Hotărârea nr 101 luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Astfel, se permite desfașurarea în spațiile închise sau deschise a competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane. Maximum 1.200 de persoane vor putea fi prezente la evenimentul de la Baia Mare. Comercializarea de bilete pentru eveniment a fost sistată încă de săptămâna trecută.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ a1 unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat a unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află in perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun a1 ministrului tineretului și sportului și a ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Accesul publicului la Sala Sporturilor Lascăr Pană se va face începând cu ora 18:00, urmând ca la intrare să fie verificate prin QR Code dovezile privind testarea sau vaccinarea prealabilă. Pentru cei care nu au apucat să facă test, va exista un centru de testare antigen al Valora Med.

Marți, de la ora 17:00, cântarul oficial și conferința de presă, vor avea loc la Centrul de Evenimente GHR-Ghitta Hotel Restaurant din Baia Mare, urmând să poată fi urmărite în direct pe canalul de youtube al Dynamite Fighting Show și în direct pe Pro X.

De asemenea, miercuri, de la ora 20:00, va începe transmisiunea directă a meciurilor, atât pe postul de televiziune Pro X, cât și online pe canalul de youtube al Dynamite Fighting Show.

Lasă un comentariu