Share
Promovare în Liga a 3-a: Maramureș la baraj cu Sălaj și Bistrița Năsăud

Promovare în Liga a 3-a: Maramureș la baraj cu Sălaj și Bistrița Năsăud

Casa Fotbalului a găzduit săptămâna trecută evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 3 în sezonul 2020-2021. Campioana Maramureșului va juca în Grupa B a Regiunii 2, alături de Sălaj și Bistrița-Năsăud.

Conform Hotărârii Comitetului de Urgenţă din 11 mai 2020, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2020/2021, 14 echipe câştigătoare ale mini-grupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Conform aceleiaşi hotărâri, fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.

Câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediţia 2020/2021 a competiţiei Liga 3. Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga 3 sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

Prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu echipele cel mai bine clasate de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajul de promovare în Liga 3.

info: frf-ajf.ro/maramures


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu