Share
Performanța sportivă din Maramureș a fost premiată; 112 sportivi și 39 de antrenori au primit recunoaștere pentru munca depusă

Performanța sportivă din Maramureș a fost premiată; 112 sportivi și 39 de antrenori au primit recunoaștere pentru munca depusă

Ieri, 14 februarie, sportivii și antrenorii din Maramureș care au obținut performanțe deosebite au fost premiați. Autoritățile județene au alocat suma de 504.100 de lei pentru evenimentul “Top Sport Maramureș 2023”.

Au fost premiați 112 sportivi – de la juniori până la seniori cu vârste respectabile – și 39 de antrenori. Aceste premii servesc ca un stimulent și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi din Maramureș, încurajându-i să își urmeze visurile și să își dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil. Prin recunoașterea și recompensarea eforturilor și realizărilor lor, se subliniază importanța sportului în comunitatea maramureșeană și se promovează valorile precum determinarea și spiritul competitiv.

”Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să acord, în fiecare an, premiile destinate celor din elita sportului din Maramureș, oameni care ne fac cinste și reprezintă modele de urmat pentru viitoarele generații de sportivi. Felicitări, dragi sportivi și antrenori, pentru rezultatele obținute. Vă mulțumesc pentru promovarea pe care o faceți județului nostru și vă urez mult succes la următoarele competiții!” – a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu