Share
Paulina Masna la U Cluj. Dinamo vrea jucători de la Minaur

Paulina Masna la U Cluj. Dinamo vrea jucători de la Minaur

Conducerea clubului sportiv Universitatea Cluj Napoca i-a anunțat printre altele și pe superterii băimăreni că handbalista poloneză Paulina Masna a părăsit Minaur Baia Mare și a semnat cu echipa clujeană. Continuă așadar blocajul comunicațional, nici unul din sportivii plecați până acum de la club neavând parte de anunțarea oficială a despărțirii de club,  însoțită de mulțumirile de rigoare, măcar de complezență.

Paulina Masna a jucat doar 11 meciuri pentru Minaur, suferind o accidentare ce a ținut-o departe de teren în ultima parte din campionat. Cu toate acestea Masna a avut o medie foarte bună de reușite, adică 3,5 goluri pe meci (39 în total). Ea a fost o înlocuitoare ideală pentru Helena Ryšánková, cea care la începutul sezonului era încă în recuperare după operație.

Dinamo București vrea handbaliști de la Minaur

Urmează și alte plecări de la Minaur Baia Mare, de la ambele echipe. În noul context impus de Federația Română de Handbal care dorește să promoveze cât mai mulți tineri handbaliști români la nivelul Ligii Zimbrilor, bătălia pentru sportivii Under 21 și Under 23 disponibili pe piața transferurilor e foarte aprigă, echipele de top încercând să își aconteze serviciile celor mai buni. Minaur Baia Mare are în lot câțiva jucători băimăreni de calitate din aceste segmente de vârstă, cu experiență pe prima scenă, jucători care sunt curtați de mai mulți ani și care și în această perioadă sunt „vânați”. Se zvonește că printre cluburile interesate se numără chiar și campioana Dinamo București, care are pe lsită două nume din tabăra băimăreană. Lor li se alătură și Potaissa Turda sau Dobrogea Sud Constanța. Suporterii băimăreni așteaptă în continuare cu nerăbdare anunțurile oficiale.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu