Share
Nord vs Sud: Finala campionatului județean (CSM Sighetu Marmației – CS Progresul Șomcuta Mare) se va disputa azi, în Baia Mare, fără spectatori

Nord vs Sud: Finala campionatului județean (CSM Sighetu Marmației – CS Progresul Șomcuta Mare) se va disputa azi, în Baia Mare, fără spectatori

La începutul acestei săptămâni, echipele clasate pe locurile I din seriile Sud și Nord ale Ligii a IV-a din campionatul județean de fotbal, respectiv CS Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației, au efectuat testul RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19, astfel încât în cursul zilei de azi, cu începere de la ora 17.00, să se poată desfășura finala pentru desemnarea echipei campioane a Ligii a IV-a, ediția 2019/2020.

De asemenea, acest test a fost făcut atât de potențialii arbitri ai acestei partide, cât și de unii oficiali ai AJFMM, implicați în organizarea acestui joc, respectând astfel o primă condiție din “Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”. Deoarece ambele echipe au avut rezultate negative, meciul se va juca pe Stadionul „Viorel Mateianu”, însă fără spectatori.

Câștigătoarea acestui meci urmează să dispute un baraj de promovare în Liga a 3-a, care va avea loc probabil la Satu Mare la începutul lunii august și care va opune campioanele județelor Maramureș și Sălaj (Bistrița-Năsăud nu va avea reprezentantă la acest turneu de promovare). Ca atare, câștigătoarea duelului de astăzi va înfrunta reprezentanta Sălajului, Sportul Șimleul Silvaniei.

ACTUALIZARE – Finala Ligii 4 în Maramureș se va disputa o brigadă care îl are la centru pe sătmăreanul Szabolcs Kovacs, arbitru de Liga 2. A fost stabilită brigada de arbitri pentru finala Ligii 4 în Maramureș: Szabolcs Kovacs (Satu Mare, Liga 2) – la centru, Radu Despa (Maramureș, Liga 2) – asistent 1, Răzvan Soponar (Maramureș, Liga 2) – asistent 2. Rezervă arbitru: Norbert Kemenes (Maramureș, Liga 3). Rezervă arbitru asistent: Cristian Lucaci (Maramureș, Liga 2). Observator: Zoltan Szekely (Maramureș, Liga 1), a anunțat AJF Maramureș.

Ambele finaliste vor primi cupe și medalii din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Echipa învingătoare va reprezenta Maramureșul la barajul de promovare în Liga 3 din postura de campioană, iar cealaltă finalistă va reprezenta județul în Cupa României. Meciul dintre Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației are loc azi, începând cu ora 17.00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare și se va desfășura fără spectatori. Va putea fi, însă, urmărit în transmisiune LIVE pe contul oficial de Facebook al AJFMM. Comentatori vor fi jurnaliștii Radu Țolaș și Alin Boțioc.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu