Share
Mesajul unei campioane, de-a noastră, din Baia Mare: „Stați acasă! Rămâneți în siguranță” – recomandă și Yuliya Dumanska

Mesajul unei campioane, de-a noastră, din Baia Mare: „Stați acasă! Rămâneți în siguranță” – recomandă și Yuliya Dumanska

Pentru noi Yuliya Dumanska e băimăreancă. O recunoaște și ea ori de câte ori se întoarce „acasă” la Baia Mare. Întoarsă din drumul spre cantonamentul naționalei de handbal, cu doar 4 ore înainte de reunire, Yuliya stă acum în casă (la Râmnicu Vâlcea) și ne îndeamnă și pe noi să facem același lucru.

Pauza forțată pe care a luat-o i-a oferit timpul necesar pentru a se reapuca de scris pe blogul ei yuliyadumanska.com. Iată un fragment din ultima ei postare, în care încearcă să fie optimistă și să îi încurajeze și pe fanii ei.

„Îmi este foarte dor de handbal.”

„Bună dragii mei prieteni. Sper din suflet că sunteți bine și, înainte de toate, că sunteți sănătoși. Situația în întreaga lume e foarte tristă din cauza COVID-19. Deci, tot ce putem face acum e să stăm acasă.

Se spune că pentru a aprecia cu adevărat ceva ce ai, trebuie întâi să îl pierzi… Din păcate asta e adevărat. Azi e a 14-a zi fără handbal. Ce pot să vă spun cu certitudine este că îmi este foarte dor de handbal. Îmi lipsesc antrenamentele de handbal, meciurile și atmosfera din Sala Traian. Îmi e dor de un antrenament în aer liber și îmi e dor de sala de forță.

După ultimul meci din campionat (n.r. pierdut în fața celor de la CSM București), trebuia să ne reunim cu naționala României în cantonament la Ploiești. Cu patru ore înainte de ora stabilită am fost informate că Federația Europeană de Handbal a amânat toate meciurile echipelor naționale din toată Europa din cauza COVID-19, pentru a proteja sănătatea și siguranța jucătorilor, antrenorilor, oficialilor și suporterilor.

Sper din suflet că în cel mai scurt timp totul va fi okey, cu toții vom fi sănătoși și ne vom bucura împreună din nou de o viață normală. Vă doresc toate cele bune și țineți minte: „Visurile nu au fost anulate. Doar amânate. Păstrează-le. Ai grijă. Concentrează-te. ” (Tianna T.Bartoletta – atletă americană, multiplă campioană olimpică). ”

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu