Share
Meciuri explozive la Dynamite Fighting Show 12: Cardoș, victorie în box, Rambo l-a învins pe Ostrovanu (FOTO și VIDEO)

Meciuri explozive la Dynamite Fighting Show 12: Cardoș, victorie în box, Rambo l-a învins pe Ostrovanu (FOTO și VIDEO)

A 12-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show a avut loc, în premieră, la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, și s-a dovedit un succes, băimăreanul Florin Cardoș obținând a 21-a victorie din carieră în boxul profesionist.

Gala organizată de Cătălin Moroșanu a programat un total de 14 meciuri, fiind un adevărat maraton de sporturi de contact. După o pauză de doi ani, fostul deținător al centurii europene la box profesionist, Florin Cardoș, și-a făcut revenirea cu un meci de 6 runde contra ucraineanului Artur Lim. Băimăreanul a obținut o victorie unanimă din partea arbitrilor judecători și reîncepe drumul spre elita continentală.

În main event, sportivul de la Ayo Gym, Andrei Ostrovanu a avut parte de un adevărat thriller împotriva lui Florin “Rambo” Lambagiu, publicul având parte de spectacol în toate cele 3 reprize. Lambagiu a fost declarat învingător și rămâne invincibil în kickboxing.

În dueluri internaționale, Ștefan Lătescu a trecut de câștigătorul K-1 Riga și K-1 Istanbul, letonul Konstantin Gluhov, iar Claudiu Bădoi l-a făcuf KO pe surinamezul Guillermo Blokland. “Tănculețul” Iancu l-a învins clar pe marocanul Mohammed Seddik, iar Cristian Milea a câștigat la puncte contra ungurului Gabor Gorbicz, un sportiv cu 40 de meciuri în box profesionist și victorie la deținătorul centurii Glory, Gabriel Varga.

Meciul serii a fost declarat cel dintre subofițerul din Armata Română, Călin Petrișor, și Vlad Trif. Pentru victoria din meciul serii, Petrișor a primit un bonus de 2.500 de criptomonede din partea Degethal.

Ca urmare a măsurilor luate de Comitetul Județean pentru Situați de Urgență, evenimentul nu s-a mai desfășurat decât cu aproximativ 30% din capacitate pentru public.

Promotorul Cătălin Moroșanu a anunțat că următoarele două gale Dynamite Fighting Show vor avea loc la Cluj Napoca și Craiova.

Gala Dynamite Fighting Show a fost organizată în parteneriat cu Consiliul Judențean Maramureș, iar parteneri principali sunt Superbet, Pro TV, Tellur, Berea Zimbru, Aramis Group, Peak Sport, Armura, Degethal, Fabrica de Print, Dey Security, Redis, Dabo Doner, Monster Energy, Resource Technology, Skip Trans, ISKA, ProfCon Invest, Hygienium, Ghitta, Casa Crișan, Haas, Remax Gold, Identify și Corugat.ro.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu