Share
La bine și la greu: ACSF Comuna Recea face apel suporterilor să ajute la deszăpezirea gazonului (FOTO)

La bine și la greu: ACSF Comuna Recea face apel suporterilor să ajute la deszăpezirea gazonului (FOTO)

Reprezentanții ACSF Comuna Recea, singura reprezentantă a Maramureșului în Liga 2, a făcut un apel important pentru susținători.

Suporterii sunt rugați, în măsura în care au posibilitatea, să ofere ajutor în eliberarea terenului de zăpadă. Acțiunea a fost programată să înceapă la ora 09.00, însă ar putea dura ceva timp.

Apelul a stârnit numeroase reacții în mediul virtual. „Adevărații suporteri trebuie să fie mereu, indiferent de vremuri,alături de club. Trebuie neapărat să câștigați împotriva Chindiei”, a scris un suporter. „Bravo,Recea e in carantină și voi chemați locuitorii la dat zăpada de pe teren!”, a scris un alt internaut. „Nu vă mai contraziceți, oameni buni! Deocamdată Recea e singura echipă care reprezintă fotbalul maramureșan în această ligă. Cineva muncește pentru a face lumea fericită! Succes!”, a scris un alt maramureșean.

ACSF Comuna Recea urmează să întâlnească o fostă echipă de prim eșalon, Concordia Chiajna, sâmbătă, 20 februarie, începând cu ora 11.00, pe teren propriu, pe Stadionul Central. Ca urmare a ninsorilor din ultima vreme, gazonul este acoperit aproape în totalitate de omăt. Trebuie să spunem faptul că echipa antrenată de Florin Fabian se află, în prezent, pe locul 16 în clasament, cu 14 puncte din 13 meciuri. Concordia Chiajna se află două locuri mai sus, pe locul 14, cu 15 puncte din 14 meciuri. Vom reveni cu detalii despre partidă!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu