Share
Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare, victorie cu Gloria Bistrița. Ca atare, locul al doilea în clasament este asigurat momentan

Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare, victorie cu Gloria Bistrița. Ca atare, locul al doilea în clasament este asigurat momentan

De miercuri până vineri, la Cluj-Napoca și la Turda sunt programate două etape din cadrul Ligii Florilor MOL. Singura partidă disputată miercuri a opus CS Minaur și Gloria Bistrița, meci în devans, pentru că Minaur are de jucat la finele acestei săptămâni în Final Four-ul EHF European League.

Din același motiv, partida de vineri, în care ar urma să jucăm împotriva Brăilei, a fost amânată. Bistrița este una dintre echipele bune din campionat, care luptă pentru un loc de cupă europeană și care, cu această înfrângere va fi greu să-și mai atingă obiectivul.

Desigur, acest lucru ne interesează mai puțin pe noi, mult mai important este că suntem aproape siguri de un loc pe podiumul Ligii Florilor. Prima parte a jocului a fost una echilibrată, cu atacuri foarte rapide și cu goluri “în cascadă”, pentru că la jumătatea timpului de joc se marcaseră deja 21 de goluri (9-12).

Minaur a ajuns la 10-15 (18), însă Bistrița a redus din handicap până la pauză: 16-18. La fel de echilibrată a fost și partea a doua, în care au consemnat de mai multe ori egalitatea, însă de la 25-27 Minaur s-a apărat foarte bine, a punctat pe contraatac și a dus diferanță la șase goluri, “trăind” liniștit ultimele minute de joc. A fost și o ultimă pregătire înainte de turneul Final Four care va avea loc în Baia Mare în zilele de 8 și 9 mai.

Gloria Bistrița – CS Minaur Baia Mare: 26-31 (16-18)

  • Sala sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda
  • Arbitri: Sebastian Mîrza – Claudiu Nedelea (Cluj-Napoca). Observator: Marius Barcan (Craiova)
  • Aruncări de la 7m: 4-3 (transformate: 3-2; au ratat Tetean / A. Popa). Minute de eliminare: 6-0
  • Gloria: Ana Maria Măzăreanu, Darly Zoqbi de Paula – Natalia Vasileuskaya 6/9, Dzyana Ilyina 6/11, Elena Dincă 4/4 (2 din 7m), Andreea Tetean 3/7 (unul din 7m), Almudena Maria Rodriguez 2/3, Mariana Costa 2/3, Raluca Băcăoanu 1/1, Daniela Rațiu 1/2, Valentina Ardean Elisei 1/5, Maria Țanc, Miruna Pica, Natalia Savchyn, Ancuța Moroianu, Bianca Zegrean 0/1. Antrenori: Alexandru Radu Moldovan
  • CS Minaur: Filippa Idehn (5 intervenții, a apărat și un 7m), Cristina Enache (10 intervenții) – Jovana Kovacevic 12/15 (2 din 7m), Linn Blohm 7/9, Asuka Fujita 4/4, Jelena Lavko 4/5, Cristina Laslo 2/5, Angela Cioca 1/1, Ana Maria Tănasie 1/2, Yaroslava Burlachenko, Karoline de Souza, Larissa Araujo 0/2, Eva Kerekes, Sonia Seraficeanu 0/1, Andreea Popa 0/1, Anca Polocoșer. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu