Share
Handbal masculin. Zece jucători de la CS Minaur Baia Mare sunt la loturile naționale

Handbal masculin. Zece jucători de la CS Minaur Baia Mare sunt la loturile naționale

Nu mai puțin de 10 jucători de la echipa de handbal masculin a CS Minaur se află în aceste zile la acțiunile loturilor naționale, șapte dintre ei la echipa de seniori și alți trei la tineret. La cei 10 se adaugă și antrenorul seniorilor, Adrian Petrea, secundul lui Rareș Fortuneanu la reprezentativa de seniori.

Patru dintre componenții echipei masculine de handbal sunt acum în Egipt, acolo unde se va desfășura Campionatul Mondial masculin de handbal. Minaur îi are convocați la naționala Cehiei pe extrema stângă Milan Kotrc și pe extrema dreaptă Tomas Cip. Apoi, Jose Guilherme de Toledo este la echipa națională a Braziliei, iar Edimilson Andrade de Araujo la cea a Portugaliei.

Alți trei jucători de la Minaur se află în pregătiri cu echipa națională de seniori, sub comanda antrenorilor Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea. Este vorba de centrul Călin Căbuț și de interii stânga Alexandru Csepreghi și Andrei Buzle. Alți trei tineri jucători se află la lotul național de tineret, respectiv centrii Erik Pop și Mihai Dobra, plus extrema dreaptă Bogdan Buguleț.

Ceilalți componenți ai echipei Minaur se pregătesc în Baia Mare alături de antrenorul secund Alexandru Sabou. Reamintim, CS Minaur ocupă locul 5 în Liga Zimbrilor și este calificată în optimile de finală ale EHF European Cup, acolo unde va juca pe 19 și 20 februarie cu Donbas Mariupol (Ucraina – ambele meciuri în Baia Mare).

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu