Share
Fotbaliștii de la Minaur au reluat pregătirile

Fotbaliștii de la Minaur au reluat pregătirile

Fotbaliștii de la Minaur Baia Mare au început de marți pregătirile pentru barajul de promovare cu ACS FC Recea. Deocamdată nu a fost anunțată data desfășurării celor două partide.

Asta face foarte dificilă programarea pregătirilor pentru stafful tehnic condus de Dorin Toma. Elevii acestuia se pregătesc zilele acestea la Stadionul „Viorel Mateianu” conform normelor emise de Ministerul Sănătății în grupuri de câte trei pe o jumătate de teren, ceea ce face ca antrenamentele să se desfășoare în mai multe serii, aproape toată ziua.

În primă fază antrenamentele au loc doar cu mingea, cu scopul readaptării, dar după ce se vor face două teste fizice, în funcție de rezultate echipa tehnică va stabili și programul de pregătire, pentru a aduce fiecare jucător la forma fizică ideală.

În acest moment se poartă negocieri cu jucătorii cărora le expiră contractele, pentru a avea echipa completă la momentul meciurilor de baraj. Întregul lot este valid în acest moment și conform lui Dorin Toma starea de spirit în echipă este una foarte bună, toți jucătorii așteptând deja cu nerăbdare pregătirile.

Se iau în calcul și programarea unor meciuri amicale, însă deocamdată nu se poate face nimic până la anunțarea datei desfășurării barajului și a momentului în care se va putea trece la pregătirea normală. Cu certitudine însă că nu va fi posibil acest lucru mai repede de data de 15 iunie.

Ceea ce se poate însă anticipa este că barajul va avea loc la finele lunii iulie sau începutul lunii august. Asta va provoca unele dificultăți în pregătirea sezonului viitor, în cazul unei eventuale promovări, Liga a 2-a fiind propusă să înceapă pe  15 august.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu