Share
Dumanska a semnat cu Universitatea Cluj

Dumanska a semnat cu Universitatea Cluj

Marina Dumanska, sora mai mică Yuliyei Dumanska, a făcut pasul spre Liga Florilor. La numai 19 ani, Marina va juca în noul sezon pentru Universitatea Cluj.

La fel ca și sora ei, Marina este portar și a fost formată la Baia Mare, la școala de handbal a soților Ioan și Ioana Marta. După o serie de rezultate promițătoare în perioada junioratului, printre care și un titlu de vicecampioană la Junioare 1, în 2018 și cel de campioană națională la beach handball, în 2019, Marina a petrecut primul an după terminarea junioratului, în liga secundă, la CSM Târgu Jiu. Aici a devenit repede favorita publicului gorjean, după ce a apărat bine tot sezonul. Marina Dumanska își dorește să calce pe urmele surorii sale mai mari, primul obiectiv fiind acela de a-și obține cetățenia română. Și, fiindcă vocile unor oameni de handbal care se pricep afirmă că e cel puțin la fel de talentată ca Yuliya, următorul obiectiv important este să ajungă portar al naționalei. Cum ar fi să vedem o concurență pe postul de titular la naționață între surorile Dumanska? Iese Dumanska, intră Dumanska…

„Îmi doresc să contribui la performanțele noii mele echipe și sper ca această schimbare să fie una benefică ascensiunii mele în carieră. Vreau să mulțumesc celor de la Târgu Jiu pentru că au avut încredere în mine și sunt nerăbdătoare să joc în Liga Florilor alături de noile mele colege!” a declarat Marina Dumanska după semnarea contractului cu gruparea studențească clujeană.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Yuliya Dumanska


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu