Share
Cu emoții până la final – victorie și în etapa a doua din Liga Zimbrilor

Cu emoții până la final – victorie și în etapa a doua din Liga Zimbrilor

A doua zi a turneului de la Sf. Gheorghe a adus și a doua victorie pentru CS Minaur, doar că de această dată am trecut prim mari emoții, echipa din Buzău având la un moment dat chiar 6 goluri în plus pe tabela de marcaj (10-4).

Echipa noastră n-a început deloc grozav meciul, având doar două goluri marcate până în min. 15, iar Buzăul și-a văzut de treabă, reușind să țină diferența de scor la limite pe care nu le-am bănuit înaintea meciului: 5-2 (15), 10-4 (27). Băimărenii s-au mobilizat pe final, au fost mai atenți pe faza de atac și au intrat la pauză cu un pasiv de doar trei goluri: 11-8.

După pauză s-a pus osul vârtos la treabă și în opt minute am egalat la 13, apoi au preluat conducerea: 13-14 (39). Minaur se apără foarte bine, iar la jumătatea reprizei secunde se desrpinde la trei goluri: 14-17. Am crezut că aici s-a rupt jocul, dar Buzăul a revenit și a egalat, menținând suspandul: 22-22 (55). Cristescu și Edmilson înscriu pentru Minaur, Renaud ratează de pe pozițional și apoi un 7m. Edmilson și Vuk Milosevic mai înscriu până la final și Minaur obține al doilea succes.

Minaur n-a făcut nici astăzi un meci grozav, asta este foarte clar. Toledo nu și-a intrat încă în ritm, asta și pentru că nu are un înlocuitor specializat pe post, Mureșan fiind accidentat, iar Skrobic având probleme cu dreptul de muncă (nu doar el, ci mai toți extracomunitarii care sunt pentru prima dată în România). Dacă la meciul de ieri au fost cehii Kotrc și Cip, astăzi au fost în teren Bera și Haiduc. La meciul de ieri cehii s-au descurcat mai bine.

HC Buzău – CS Minaur Baia Mare: 23-22 (11-8)

Sala Kati Szabo din Sf. Gheorghe

Arbitri: Alexandru Constantin (București) – Laszlo Gal (Harghita). Obs. I. Ciobanu (Bacău)

Aruncări de la 7m: 3-3 (transformate: 2-3; a ratat Renaud). Minute de eliminare: 12-8

HC Buzău: Mohsen Babasafari (a marcat un gol), Bogdan Manole – Zamfir Dumitrana 7/8, Liviu Mironescu 6/8, David Renaud 5/13 (unul din 7m), Shahoo Nosrati 1/4, Călin Hossu 1/1, Alahkaram Esteki 1/6, Vuk Milosevic 1/3 (unul din 7m), George Alexandru, George Scarlat, Florin Bejinariu 0/2. Antrenor: Per Milosevic.

CS Minaur: Ionuț Ciobanu, Barna Buzogany – Alexandru Csepreghi 6/11 (2 din 7m), Călin Căbuț 5/6 (unul din 7m), Edmilson Andrade de Araujo 4/7, Ionuț Ramba 3/4, Georgel Haiduc 2/4, Jose de Toledo 2/7, Mihai Bușecan 1/1, Daniel Bera 1/2, Albert Cristescu 1/4, Robert Nagy 0/1, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Tomas Cip. Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Afost 23-25 pentru Minaur .

    Răspunde

Lasă un comentariu