Share
Confruntare decisivă pentru locul 2 între Minaur Baia Mare și Constanța în Liga Zimbrilor

Confruntare decisivă pentru locul 2 între Minaur Baia Mare și Constanța în Liga Zimbrilor

Sâmbătă, 2 martie, va avea loc în Constanța un meci capital pentru medalia de argint în acest sezon al Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

În clipa de față, au mai rămas opt etape. Mai mult ca sigur că Dinamo va câștiga un nou titlu, lucru de necontestat cu privire la valoarea lotului. Pentru locul 2, însă, se luptă CS Minaur Baia Mare și SCM Constanța.

Etapa a 19-a ar putea să ne edifice cu privire la cine va lua medaliile de argint. Băimărenii pornesc de la două puncte în dezavantaj față de contracandidații lor, au și un meci mai puțin disputat și mai are de jucat cu Constanța la ea acasă, iar acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 2 martie, de la ora 17,30, în direct pe Pro Arena.

Ca atare, victoria este vitală pentru Minaur Baia Mare dacă își dorește să obțină medaliile de argint. Totuși, Minaur este pe podium și are 7 puncte mai multe decât Turda, echipa de pe locul 4. Asta înseamnă două victorii în plus și un alt punct. În caz de egalitate de puncte, Turda este peste, pentru că are un gol în plus la golaverajul direct.

Până la final, Minaur mai are de jucat cu: Constanța, Focșani, “U” Cluj-Napoca și Timișoara (deplasare), respectiv cu CSM București, Steaua, Bacău și Suceava (acasă). Minaur este calificată și în sferturile de finală ale EHF European Cup, unde va juca cu austriecii de la Bregenz (turul pe 23 martie, ora 18.00, în Baia Mare / returul pe 30 martie, ora 19.00, în Austria). De asemenea, Minaur va juca miercuri, 20 martie, acasă, cu CSM Vaslui, în turul al doilea (optimi de finală) al Cupei României, arată csminaur.ro, cu privire la programul echipei în intervalul viitor.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu