Share
Cinci medalii obținute de sportivii din Fărcașa la Campionatul mondial de Karate-Shotokan din Bulgaria

Cinci medalii obținute de sportivii din Fărcașa la Campionatul mondial de Karate-Shotokan din Bulgaria

S-a încheiat și cea de-a XIV-a ediție a Campionatului mondial de Karate-Shotokan WSF, desfășurat în stațiunea Albena din Bulgaria. Timp de 3 zile, sportivi din peste 17 tări, diferențiați pe categorii de vârstă, au lupat cu ardoare, la diferite stiluri, pentru obținerea medaliilor puse în joc.

Aflați pentru prima dată la o competiție de o asemenea anvergură, cei patru sportivi ai CS Condor Baia Mare, Secția Fărcașa, au avut o prestație remarcabilă obținând 5 medalii: 1 argint și 4 bronz.

Rezultatele obținute de copii sunt:

  •  Andreas Bura (8 ani) – 1 medalie de argint și 1 de bronz
  • Dragoș Medeșan (9 ani) – 3 medalii de argint
  • Gabriel Moldovan (8 ani – locul IV
  • Alexandru Ciurdaș (10 ani) – locul IV

Cei patru sportivi, elevi ai Școlii profesionale Fărcașa (ciclul gimnazial), sunt pregăți de antrenorul emerit sensei Viorel Duță (centura neagră 7 DAN).

În total, CS Condor Baia Mare s-a prezentat la startul competiției cu un lot format din 12 sportivi, 8 de la Secția din Baia Mare și 4 de la Secția Fărcașa.
În clasamentul pe medalii, lotul României s-a clasat pe locul 4 cu un total de 168 medalii, din care: 28 – aur, 47 – argint și 93 – bronz, informează Bogdan Medeșan, potrivit paginii comunei.

Citește și

Apreciere: Sensei Viorel Duță a primit distincția de antrenor emerit din partea Ministerului Tineretului și Sportului (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu