Share
Cea mai bună jucătoare de la Minaur Baia Mare din ultimul sezon a semnat cu Buzăul

Cea mai bună jucătoare de la Minaur Baia Mare din ultimul sezon a semnat cu Buzăul

Din ciclul „aflăm de la adversari”, vă informăm că clubul de handbal feminin Gloria Buzău a anunțat transferul la pachet a Marijei Shteriova și a Oanei Cîrstea de la Minaur Baia Mare. Echipa condusă de Ovidiu Mihăilă a terminat acest sezon pe locul 4, la un singur punct în urma băimărencelor.

Cele două se aflau la final de contract, clubul băimărean nemaidorind să le prelungească înțelegerile. Marija Shteriova a fost desemnată cea mai bună handbalistă a clubului în 2019 și în ultimul sezon al Ligii Florilor a fost a doua golgheteră a echipei, după Lisewska, cu 63 de goluri marcate în 19 meciuri, o medie de 3,3 pe meci. Se spune că managementul clubului a fost nemulțumit în special de atitudinea din vestiar a macedonencei. Shteriova a cucerit publicul băimărean prin atitudinea mereu pozitivă și ofensivă și prin spiritul neobosit de luptă.

În ceea ce o privește pe Oana Cîrstea, aceasta pleacă de la Baia Mare în tandem cu Shteriova, așa cum a și venit, după ce în ultimul sezon a marcat 31 de goluri în 18 meciuri, fără a străluci în mod special.

Ne facem datoria de a le mulțumi și în numele suporterilor pentru dăruirea cu care au luptat pentru culorile băimărene și le dorim succes la noua echipă.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Mulțumim! Mult noroc și sănătate!

    Răspunde

Lasă un comentariu