Share
Călin Matei, președinte CSM Știința Baia Mare: „A fost suficient deja cu atâta izolare și atâta Covid!”

Călin Matei, președinte CSM Știința Baia Mare: „A fost suficient deja cu atâta izolare și atâta Covid!”

Site-ul oficial al Federației Române de Rugby a anunțat, zilele trecute, demisia lui Călin Matei, președintele CSM Știința Baia Mare, din funcția de vicepreședinte al Biroului Federal al FRR.

„Federația Română de Rugby îi mulțumește pentru activitatea din cadrul BF și pentru contribuția pe care și-a adus-o la dezvoltarea rugbyului românesc. Sperăm ca pe viitor să rămână un promotor al valorilor și principiilor acestui sport minunat.” se precizează în comunicat. Contactat de DirectMM pentru a explica de ce a demisionat, Călin Matei a reacționat scurt: „Doar din motive personale! Nimic spectaculos! A fost suficient!”.

În schimb, Călin Matei are o poziție tranșantă în legătură cu subiectul oportunității reluării Super Ligii de rugby: „Doresc reluarea cât de rapidă a campionatului, în așa fel încât să poți juca anul acesta și turul noului campionat! O aglomerare în toamnă este imposibilă ! Nu poți comasa în toamnă și returul și turul ! Iar dacă nu începe rapid se riscă în mai multe ramuri sportive să nu mai ai cu cine juca! Mulți sportivi vor abandona activitatea sportivă! Nu vor sta pe șomaj tehnic! Vor merge la muncă sau în alte direcții! A fost suficient deja cu atâta izolare și atâta Covid!”.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu