Share
Barajul de calificare la Mondialul de Handbal, dintre România și Cehia, în Baia Mare

Barajul de calificare la Mondialul de Handbal, dintre România și Cehia, în Baia Mare

Veste minunată pentru iubitorii de handbal din Baia Mare. Barajul de calificare la Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2025 va avea loc în Baia Mare.

Anunțul a fost făcut de președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, într-o conferință de presă susținută miercuri, în care a vorbit și despre acest subiect de interes.

Meciul ar urma să aibă loc în 8 sau 9 mai 2024, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, ceea ce ar fi foarte bine, ținând cont că în 14 mai, clubul de tradiție Minaur Baia Mare împlinește 50 de ani de activitate.

”Naţionala de seniori va avea un meci amical în perioada de pregătire, cu Macedonia de Nord, în perspectiva partidei de baraj cu Cehia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Pregătirea va avea loc la Brăila, aşa că tot acolo se va disputa şi amicalul cu Macedonia de Nord pe 16 martie. Partida de baraj cu Cehia se va desfăşura la Baia Mare, un oraş de tradiţie în handbalul românesc. Noi am identificat câteva oraşe unde bănuim că sala ar fi plină, pentru că avem nevoie de sprijinul suporterilor. Iar la Baia Mare mizăm pe o sală plină. Iar în plus, am găsit înţelegere şi am realizat şi un parteneriat cu Consiliul Judeţean”, arată Constantin Din, președintele FRH.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu