Share
Automobilism: Natalia Iocsak luptă pentru un loc pe podium și la etapă și la general

Automobilism: Natalia Iocsak luptă pentru un loc pe podium și la etapă și la general

Etapa finală din Campionatul Național de Drift se va desfășura în acest weekend pe Transalpina, la 2154 de metri altitudine, în Pasul Urdele, cel mai înalt punct rutier al României. Aproape 50 de piloți din toată Europa vor fi la start, etapa fiind totodată comună cu cea din Campionatul Ungariei.

Este pentru al patrulea an consecutiv când caravana cailor putere ajunge pe Transalpina și pentru a doua oară când evenimentul se desfășoară în Pasul Urdele. Pusă în scenă de RoDrift în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, etapa va avea parte de piloți din toată Europa de Est.

Etapa va putea fi urmărită duminică, în direct, de la ora 15.30, la ProX. Vor fi transmise battle-urile din Top 4 la Semi-Pro și cele de la Pro.

Natalia Iocsak, sportivă legitimată la CS Minaur, va participa la clasa Semi-Pro, acolo unde își dorește o clasare pe podium. La general, Natalia ocupă în acest moment locul 3, iar o eventuală clasare pe podium îi va aduce automat și un loc pe podium la general.

Natalia și echipa sa s-au pregătit intens în ultimele două săptămâni. Mai întâi, sportiva de la Minaur a concurat în Bulgaria, la Naționalele din țara vecină și s-a întors acasă cu două cupe: cea pentru cel mai bun pilot român participat la competiție la clasa Semi-Pro și un premiu de popularitate, ea fiind îndrăgită imediat de cei prezenți. Mai apoi, Nati a fost prezentă la Arad la o competiție de Rally Sprint, unde a obținut un loc 3.

Mult succes!

Sursaminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu