Share
Adrian Petrea este noul antrenor al echipei masculine CS Minaur

Adrian Petrea este noul antrenor al echipei masculine CS Minaur

CS Minaur Baia Mare l-a ofertat pe antrenorul Adrian Petrea pentru preluarea echipei masculine de handbal.

Petrea, care este și secundul lui Rareș Fortuneanu la echipa națională de seniori, a acceptat vineri dimineață oferta clubului nostru și a semnat un contract valabil pentru următorul sezon, unul în care Minaur este angrenat în trei competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României și EHF European Cup.

Adrian Petrea, pentru handbalmania.ro: „N-a fost deloc o decizie ușoară, în condițiile în care am avut de analizat mai multe aspecte vizavi de ce-mi oferă, din punct de vedere profesional, cele două echipe. În alegerea mea a cântărit decisiv ceea ce înseamnă Minaur în handbalul românesc, adică un nume mare, dar și faptul cã, la acest moment, echipa din Baia Mare îmi poate oferi mai mult din punct de vedere handbalistic”.

Adrian Petrea s-a născut în municipiul Bacău, la data de 28 iunie 1978 și este unul dintre antrenorii tineri promitători. Fostul mare internațional al României își propune să se bată pentru primele locuri cu Minaur în Liga Zimbrilor, considerând că echipa băimăreană are în acest moment al doilea lot ca valoare din campionat, după Dinamo București.

„Nu vreau să fiu subiectiv, dar la linia de start aliniază al doilea lot valoric din campionatul nostru. La Minaur sunt jucători de valoare certă, care au evoluat la echipe consacrate. Și nu este vorba doar de primul 7. Din punctul meu de vedere, linia de 9 metri este una completă, cu Ramba, Emerson, Csepreghi, Căbuț, Toledo. Sunt câțiva jucători foarte buni” – a declarat Petrea pentru Prosport.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu