Share
Actualizare 2: Focar de COVID-19 la echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare: Meci pierdut cu Recea la masa verde, derby-ul cu Zalău amânat

Actualizare 2: Focar de COVID-19 la echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare: Meci pierdut cu Recea la masa verde, derby-ul cu Zalău amânat

În mod cert, următoarele două meciuri pe care CS Minaur urma să le dispute vor fi amânate. Și asta pentru că nouă oameni de la echipă au ieșit “pozitiv” la testele efectuate în această săptămână, iar alte cinci persoane sunt cu semne de întrebare, a anunțat minaur.ro.

Partida programată miercuri, 7 octombrie, în Cupa României, cu ACS Fotbal Comuna Recea, va fi amânată, la fel cum se va întâmpla și cu meciul de sâmbătă, 10 octombrie, când băimărenii aveau programat meciul cu SCM Zalău, echipa de pe locul 2 în clasamentul seriei a 10-a din Liga 3.

ACTUALIZARE – FRF a programat pentru astăzi (7 octombrie) meciul din turul III al Cupei României, între CS Minaur și ACSF Comuna Recea. Partida nu va mai avea loc, după cum am informat și ieri, pentru că echipa băimăreană are mai mulți sportivi “pozitivi” cu noul Coronavirus. Meciul e neprogramat și va fi câștigat la ”masa verde” de echipa din Recea, a anunțat minaur.ro.

De la începutul sezonul mai multe meciuri din Cupa României au fost “neprogramate” datorită problemelor cu infectările. Conform regulamentului, în Cupa României, meciurile care nu au loc din cauza cazurilor de COVID-19 nu sunt reprogramate, așa cum se întâmplă în campionat, ci sunt pierdute la ”masa verde” de echipa din cauza căreia nu se poate disputa confruntarea. Exemple sunt multiple în primele două tururi desfășurate deja. În schimb, Minaur e în imposibilitatea de a juca și la finalul săptămânii, în etapa a 5-a a Ligii 3, astfel că îi va fi amânată partida cu SCM Zalău pentru o dată ulterioară.

ACTUALIZARE – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unor cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. „Din totalul celor 29 de componenți ai echipei (jucători și staff) sunt pozitive nouă persoane. Toți ceilalți membri ai echipei sunt contacți direcți și au intrat în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de fotbal.

În acest context, meciul de fotbal programat să se dispute astăzi pe stadionul din municipiul Baia Mare, în Cupa României, nu va mai avea loc”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor, recomandă autoritățile maramureșene.

DirectMM.ro

  1. […] COVID-19 lovește și la echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare: Meciurile cu ACSF Comuna Recea și SC… […]

  2. […] Actualizare 2: Focar de COVID-19 la echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare: Meci pierdut cu Recea la m… […]

Lasă un comentariu