Share
Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea

Important: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în județul Maramureș. Acțiunea se va derula timp de patru zile în Recea

Sub genericul “Luptăm pentru a pune capăt suferinţei animelelor!”, Asociația Fight for Animals Baia Mare derulează un alt nou proiect uriaş pentru necuvântătoarele din judeţul Maramureş.

După demararea proiectului Paul’s Shelter, asociaţia dă drumul la o campanie masivă de sterilizări cu sprijinul asociaţiilor Ein Herz für Streuner e.V., PetCrew e.V. si Schicksalspfoten e.V.

Campania se va derula pe o perioadă de 4 zile întregi de dimineaţă până seara, cu 2 medici veterinari şi 3 asistenţi specializaţi. Alături lor vor fi şi voluntari ai asociaţiei Fight for Animals pentru a face ca evenimentul să fie unul bine organizat!

Acțiunea va avea loc în zilele de 24, 25, 26, 27 iunie 2021 în incinta Dispensarului de Circumscripţie Veterinară Recea, strada Aeroportului nr. 21, locație pusă la dispoziţie de către medicii veterinari din comună şi cu sprijinul Primăriei comunei Recea. Pentru programări: 0749 718 734 / 0746 896 267. DirectMM.ro este partener media al campaniei.

„Vom asigura toaletarea urechilor, tăierea unghiilor. Vom deparazita extern animăluţele fară stăpân, iar pentru animalele fara stăpân vom asigura transportul pe raza Comunei Recea! Sterilizarea este obligatorie prin lege! Intervenţiile vor fi efectuate de către Red Vets – Pet Clinic. Nu hrăniți animalele cu 12 ore inainte de intervenţie!”, au arătat reprezentanții Asociației Fight For Animals.

Ar mai fi de precizat și faptul că a fost organizată o strângere de fonduri pe Facebook pentru cei care doresc să doneze pentru această campanie. „Doreşti să fii alături de mine şi să sprijini prima campanie de sterilizari al Asociatiei Fight for Animals Baia Mare?

Strâng fonduri pentru aceasta actiune, iar contribuţia ta va fi foarte importantă, indiferent dacă donezi mult sau puţin. Orice sumă este utilă. Îţi mulţumesc pentru sprijin! Facebook acoperă comisioanele de procesare, aşadar 100% din donaţia ta merge către organizaţia non-profit”, au mai arătat reprezentanții Asociației Fight For Animals Baia Mare. Donațiile se fac AICI!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Am sunat de mai multe ori la numerele afișate,dar nu a răspuns nimeni.Cred ca campania asta nu a fost pe bune.Doar un alt mod de a fura banii contribuabilor.

    Răspunde

Lasă un comentariu